Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den, určitě máte pravdu. Bohužel nás itinerář je dosti nahuštěn, takže opravdu můžeme poznat vždy jen kousek z té či oné země. Věřím, že když se člověk dostane mimo dosah "turistické mafie"..:-) na Bali, tak je to krásné místo. My udělali chybu, že jsme jeli rovnou na Kutu - ale, chybama se člověk učí..:-) s pozdravem O+K

0 0
možnosti
DJ

Na Bali je zaklad nebydlet na Kuta beach :-) Kdybyste ostrovu dali aspon tyden, uvidite ze by vam rychle prirostl k srdci. Na rozdil od Gili a Lomboku ma velke kulturni zazemi a tradici a potkate nepomerne vetsi procento lidi ne-napojenych na turist. bussiness.

0 0
možnosti
JR

J96a27r70a 87R79a58n95k

6. 7. 2013 6:39

:-)Skoda, ze jste "udelali" Bali japonskym zpusobem.....na tuto cast sveta potrebujete par mesicu, ale treba uvidite vice z Indonesie. Co se umeni tyce, v Yogyakarte je universita, ktera ma styk s madarskou a tak je slyset madarstina a rustina dost casto. Zajimave, ze se Vam jejich zpusob "art" nelibi, ale do jejich otevrenych domu se to hodi. Ja osobne vzdy koumam, jak neco poslat domu.

2 0
možnosti
DJ

Souhlasim, z indonesie mame doma ty nejhezci kousky umeni z cele Asie. Chce to samostatne hledat a ne si nechat prodat prvnim nahanecem/pruvodcem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1670x
Dočasný světoběžník ... :-)